ΔΙΑΦΟΡΑ

Η απάντηση σε μια φωτό: Ο λόγος που ο Κατερινόπουλος δεν εμφανίστηκε στο «Φως στο Τούνελ» με την υπόθεση της Πάτρας

Οι τηλεθεατές απογοητεύτηκαν πολύ.

Οι τηλεθεατές απογοητεύτηκαν πολύ.

Οι τηλεθεατές τον περίμεναν πώς και πώς. Η παρουσία του στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής -το οποίο θα ασχολούνταν για πρώτη φορά με την υπόθεση της Πάτρας- κυκλοφορούσε σαν φήμη από την περασμένη Τετάρτη. Δυστυχώς, εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο λόγος για τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, o οποίος αποτελεί τον αγαπημένο του τηλεοπτικού κοινού, ξεκάθαρα λόγω της έντονης παρουσίας του.

Ο ίδιος, επιμένει να μιλάει ξεκάθαρα για κάθε υπόθεση, χωρίς να υπολογίζει τι θέλουν οι δημοσιογράφοι να ακουστεί και τι όχι, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, για το οποίο ο Κατερινόπουλος «έδειχνε» ως ένοχο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ήδη από την πρώτη σχετική εκπομπή, παρά το γεγονός πως η Νικολούλη επιθυμούσε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους.

Αυτός ήταν και ο λόγος που όλοι τον περίμεναν να βγει και να μιλήσει για την υπόθεση της Πάτρας. Διότι η δική του γνώμη μετράει – και όχι άδικα.

Η αλήθεια είναι, πως όσοι βγήκαν και υποστήριξαν ότι θα εμφανιζόταν στο «Τούνελ» της Παρασκευής δεν είχαν ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει με την περίπτωσή του.

Κι αυτό διότι ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο να μην πραγματοποιεί τηλεοπτικές εμφανίσεις σε αντίπαλα στρατόπεδα του Star, του οποίου της δημοσιογραφικής ομάδας αποτελεί μέλος, καθώς δίνει το «παρών» στα δελτία ειδήσεων.

Καμία κόντρα με την Αγγελική Νικολούλη λοιπόν.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ