ΕΛΛΑΔΑ

Η διάρρηξη του αιώνα στους Αμπελόκηπους: Πήραν κοσμήματα αξίας 2 εκατ. από αποθήκη σπιτιού

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί όταν μία 73χρονη από τους Αμπελόκηπους κατήγγειλε  την διάρρηξη στην οποία είχε πέσει θύμα. Όπως κατήγγειλε βρήκε παραβιασμένη την πόρτα της αποθήκης της, άγνωστοι τρύπωσαν στο εσωτερικό της και απέσπασαν έναν θησαυρό αξίας 2.000.000 ευρώ.

Η διάρρηξη του αιώνα στους Αμπελόκηπους

Η γυναίκα στην ίδια πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους όπου διαμένει, έχει στην κατοχή της και μια αποθήκη, η οποία βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου.

Όπως είπε στους αστυνομικούς για δέκα ημέρες δεν είχε κατέβει από το διαμέρισμα της στην αποθήκη, κάτι το οποίο έκανε σήμερα. Εκεί διαπίστωσε ότι η πόρτα της αποθήκης ήταν παραβιασμένη και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Όταν έφτασαν οι άντρες τις ΕΛ.ΑΣ στο σημείο έμειναν «κόκκαλο» με αυτό που τους είπε η ηλικιωμένη ότι δηλαδή στο συγκεκριμένο χώρο είχε κρύψει κοσμήματα αξίας 2.000.000 ευρώ!

Έναν θησαυρό που οι περισσότεροι θα τον είχαν φυλαγμένο σε κάποια θυρίδα τράπεζας, η συγκεκριμένη γυναίκα αποφάσισε να τον “ασφαλίσει” στην υπόγεια αποθήκη του σπιτιού της, χωρίς όμως να την έχει εξοπλίσει με κάποια πόρτα ασφαλείας για να αποφύγει την διάρρηξηΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ