ΔΙΑΦΟΡΑ

Η εξοργιστική απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα

 
Δεν έχει ομολογήσει το παραμικρό.

Με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ήρθε αντιμέτωπη η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο μετά την προσαγωγή της η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Τζωρτζίνα είχε στον οργανισμό της τεράστιες ποσότητες κεταμίνης, ουσίας που βρίσκεται σε κτηνιατρικά φάρμακα και στο αίμα της βρισκόταν σε μεγάλη συσσώρευση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που λίγες ώρες αργότερα θα οδηγείτο στην Εισαγγελία Πατρών, με την ίδια να δηλώνει πλήρη άγνοια για την κεταμίνη. Πιο συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας είδε μια συνομιλία που είχε με δημοσιογράφο η οποία ρώτησε τη μάνα πώς βρέθηκε η κεταμίνη στο αίμα της μικρής Τζωρτζίνας, λίγο μετά τη δημοσίευση του ευρήματος από τις εξετάσεις.

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα», δήλωσε η Πισπιρίγκου η οποία ανέφερε επίσης πως η Τζωρτζίνα είχε πάρει πολλές δόσεις βαρβιτουρικού, που το είχαν προσθέσει στο Παίδων και η ίδια δεν είχε ανάμειξη.

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας τα εξής:

«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό. Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα.

Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά… Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δε φαντάζεσαι».

Μέχρι αυτήν την ώρα, πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει ομολογήσει το παραμικρό στη ΓΑΔΑ.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ