ΔΙΑΦΟΡΑ

Η φωτό που προκάλεσε σάλο: Πασίγνωστος influencer κατηγορείται για κλοπή 30.000€ από παρουσιαστή (Pic & Vid)

Η ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη που προκάλεσε χαμό.

O ασκός του Αιόλου άνοιξε και για τους Έλληνες instagrammers – influencers μετά την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου εξαπολύουν ευθείες βολές σε βάρος τους, υποστηρίζοντας πως τώρα που η περίσταση απαιτεί να μιλήσουν… εκείνοι παραμένουν άφαντοι.

Με αφορμή αυτό, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης -χάρη στον οποίο πήρε τέτοια έκταση ο βιασμός της 24χρονης- έριξε τις βολές του και σε πασίγνωστο influncer του οποίου ο λογαριασμός στο instagram μετρά αυτή τη στιγμή περίπου 300.000 ακολούθους, υποστηρίζοντας πως είναι στα δικαστήρια με πρώην εργοδότη του, καθώς του έκλεψε 30.000€ από το χρηματοκιβώτιο.

Το συμβάν για το οποίο κατηγορείται, έλαβε χώρα σε επιχείρηση της Θεσσαλονίκης πριν χρόνια.

Ο Γκιώνης, μάλιστα, επιτίθεται και σε φίλο του -και πασίγνωστο instagrammer- κατηγορώντας τον πως είναι ειδικός «στο να ξεπλένει φίλους του», με τους δύο άνδρες να μην έχουν απαντήσει προς το παρόν στις κατηγορίες αυτές.

Πασίγνωστος influencer κατηγορείται για κλοπή 30.000€ από παρουσιαστή (Pic & Vid)

Ρεπορτάζ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, γνωστοποιώντας πως ο εργοδότης του ήταν γνωστός παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος κάνει καριέρα στην Αθήνα -και έχει και εκπομπή αυτήν την περίοδο!-, ενώ ο influencer έχει γίνει γνωστός με ψευδώνυμο και όχι με το πραγματικό του όνομα.

Όπως μετέδωσε η ρεπόρτερ της εκπομπής, ο παρουσιαστής δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, ωστόσο είναι γνωστό πως έχει στην κατοχή του ακλόνητα στοιχεία σε βάρος του εν λόγω instagrammer.

Το δικαστήριο αναμένεται να γίνει σε λίγο καιρό.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ