Νότιο Αιγαίο ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η φρικτή δολοφονία της Ιουλιέτας με τον πυροσβεστήρα που ονειρευόταν έναν μαγικό γάμο την Ρόδο

Η Ιουλιέτα, ονειρευόταν έναν μαγικό γάμο στο νησί των ιπποτών την Ρόδο, αλλά η μοίρα έπαιξε το δεύτερο και τελευταίο άσχημο παιχνίδι, αυτή τη φορά με κόστος τη δική της ζωή. Δολοφονήθηκε βάναυσα μ΄ έναν πυροσβεστήρα σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών όπου εργαζόταν.

Γάλλος ένοικος, που είχε δραπετεύσει από ψυχιατρικό ίδρυμα της Μασσαλίας, βγήκε γυμνός στο διάδρομο, άρπαξε έναν πυροσβεστήρα και εισέβαλε στο ανοιχτό δωμάτιο όπου βρισκόταν η 33χρονη για να το καθαρίσει. Χωρίς λόγο και αιτία, την χτύπησε βάναυσα και της πολτοποίησε το κεφάλι.

Η 33χρονη από την Αλβανία, απολαμβάνοντας μια καινούργια ζωή στο διαμέρισμά της στις Βρυξέλλες

Όταν δολοφονήθηκαν και οι γονείς της

Πριν από 19 χρόνια στην Αλβανία, οι γονείς της Ιουλιέτας Λάλα είχαν πέσει θύματα δολοφονικής ενέργειας. Η ίδια τότε ήταν 14 ετών, το οδυνηρό παρελθόν την σημάδεψε από παιδί αλλά εδώ και κάμποσα χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει για την Βελγική πρωτεύουσα, κουβαλώντας όμως αυτή την φρικτή ανάμνηση και γράφοντας στα social media κάτω απ’ τη φωτογραφία των γονιών της ότι: «Επειδή η μνήμη σας είναι το κίνητρο … Αυτό που με κρατάει ζωντανή ..!».

Οι δολοφονημένοι γονείς της

Έψαχνε τον … Ρωμαίο της να τον πάει στη Ρόδο

Το περσινό καλοκαίρι βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές, να χαρεί τον ήλιο και την θάλασσα του Αιγαίου και όπως είχε εκμυστηρευτεί σκόπευε όταν βρεθεί ο … Ρωμαίος της να κάνει ένα παραμυθένιο γάμο στη Ρόδο.

Τα όνειρά της όμως σκότωσε ο Γάλλος δολοφόνος της, που στεκόταν πάνω απ’ το άψυχο κορμί της και «σταύρωνε» τα χέρια του για να έρθουν και να τον συλλάβουν. Ο γυμνός και παρανοϊκός άντρας φώναζε: «Την σκότωσα. Σταματήστε  με …». Δεν το ‘πε προκαταβολικά αλλά πρώτα το έκανε ..!

Βασίλης Χήτος

#pgnewsΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ