LIFESTYLE

Η… Κωςστο νέο βίντεοκλιπ των Μέλισσες (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Αντί αμοιβής τα χρήματα δόθηκαν για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ο ταλαντούχος Κώος φωτογράφος κινηματογραφιστής Μιχαήλ Άγγελος Σαρηγιάννης για ακόμη μία φορά βρήκε τον τρόπο να διαφημίσει τις όμορφες γωνιές του νησιού μας. Αυτή τη φορά τα πλάνα του ντύνουν το νέο μουσικό βιντέοκλιπ του δημοφιλούς συγκροτήματος «Μέλισσες» και το τραγούδι «Μισή Καρδιά».

Ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας είχε ανακοινώσει μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας, θα ντυθεί με πλάνα που θα του στείλουν ταλαντούχοι κινηματογραφιστές. Το κόστος του βίντεοκλιπ ανερχόταν στα 5.000 ευρώ όπως σημείωσε ο τραγουδιστής. Αντί αμοιβής όμως, τα λεφτά κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει για την καταπολέμηση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Έτσι, ο Μιχαήλ Άγγελος που πολλές φορές και με ποικίλους τρόπους έχει δείξει εμπράκτως ότι στηρίζει κάθε δύσκολη στιγμή της χώρας, αποφάσισε να στείλει διάφορα πλάνα της Κω τα οποία είχε ήδη τραβήξει.

Όπως εξήγησε ο κινηματογραφιστής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο 91.5, το συγκρότημα ζήτησε τα πλάνα να είναι αρχείου και όχι τωρινά, ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος μετάδοσης του φονικού ιού.

« Είχα συνεργαστεί και το καλοκαίρι με τις Μελίσσες σε συναυλία τους στο νησί μας. Είχα επιμεληθεί το βίντεο τους στην Κω και είχαμε κάνει και κάποια φωτογράφηση. Είχαν μείνει πολύ ευχαριστημένοι και ήξερα περίπου τι ήθελε ο Χρήστος Μάστορος λόγω της συνεργασίας μας.

΄Έψαξα στο αρχείο μου και έστειλα τα ωραιότερα πλάνα που είχα. Πρόκειται για εικόνες από την ανεξερεύνητη Κω που δύσκολα κάποιος προσεγγίζει και βρίσκεται στην πίσω πλευρά όπως συνηθίζουμε να λέμε. Προσωπικά μου αρέσει να εξερευνώ το νησί μας, ειδικά το χειμώνα. Δύσκολα ένα μέρος συνδυάζει τόσες διαφορετικές εικόνες και τοπία. Αγαπημένο μου σημείο είναι ο καταρράκτης κοντά στο Ασκληπιείο. Θέλω όσοι περισσότεροι γίνεται να μάθουν την Κω και τι κρυμμένες ομορφιές».

Ο Μιχαήλ Άγγελος κατά καιρούς πραγματοποιεί γυρίσματα δύσκολα και απαιτητικά. Όπως είπε, θα ήθελε αν γινόταν τόσο για τον ίδιο όσο και για συναδέλφους να υπάρχουν κάποιες διευκολύνσεις από τον δήμο. ΄Όχι απαραίτητα οικονομικές διευκολύνσεις αλλά κυρίως χώρους γυρισμάτων , κουζίνες, παλαιά κτίσματα και άλλα που θα διευκολύνουν κυρίως το έργο των καλλιτεχνών.

Ο Κώος κινηματογραφιστής αναφέρθηκε και στα ταξίδια που έχει κάνει με την Ισλανδία αλλά και τη Νέα Υόρκη να τον γοητεύουν. Έμεινε άναυδος από το γεγονός ότι στην Αμερική, σε κτίρια σημαντικά, σε διάφορες γωνιές έβρισκε κανείς ελληνικά στοιχεία. Ο ίδιος έχει καταλήξει ότι η Ελλάδα είναι η πιο ξεχωριστή χώρα και έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλους που κάνουν υπομονή και παραμένουν σπίτι όσο δύσκολο και αν είναι.

Τέλος , ο Μιχαήλ Άγγελος μίλησε για την αγαπημένη του αδερφή Άννα , η οποία είναι δημοσιογράφος στην Νέα Υόρκη και ευτυχώς είναι σε καλή υγεία αν και η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη στο Μεγάλο Μήλο και πρωτόγνωρη για όλους.

Σάντυ Λαδικού

Aπό vimatisko