ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ή μου ζητάς συγγνώμη ή εξώδικο!»: «Στόλισαν» on air την Ιωάννα Μαλέσκου (Vid)

Με αφορμή την ανάρτηση της κ. Ακρίτα για τον Σπύρο Φωκά.

Τηλεοπτικός τσακωμός από το πουθενά εκτυλίχθηκε στην εκπομπή «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου, με επίκεντρο τον ηθοποιό Σπύρο Φωκά.

Η τηλεφωνική παρέμβαση της Έλενας Ακρίτα μετά από ρεπορτάζ της χθεσινής εκπομπής, προκάλεσε μια έντονη διαφωνία, η οποία κατέληξε με την αρθρογράφο-σεναριογράφο-δημοσιογράφο να απαιτεί δημόσια συγγνώμη εκ μέρους της παρουσιάστριας, ειδάλλως θα στείλει εξώδικο.

Όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook, όπου ζητούσε από την υπουργό Πολιτισμού, κ. Μενδώνη, να μεριμνήσει για την οικονομική στήριξη του ηθοποιού που, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, έχει χαμηλό εισόδημα και προβλήματα υγείας. Λίγο αργότερα, ήρθε μια ανάρτηση της συζύγου του κ. Φωκά, η οποία ζητούσε να μην γίνονται δημόσιες τοποθετήσεις για τα ιδιωτικά ζητήματα και εξηγούσε πως τα βγάζουν πέρα μια χαρά.

Αν όχι όλοι, η πλειοψηφία θεώρησε εύλογα πως η ανάρτηση της κ. Φωκά απευθυνόταν και στην κ. Ακρίτα. Κι αυτό είναι κάτι που αναφέρθηκε και σχολιάστηκε στο Love It, με το πάνελ να συμφωνεί πως δεν ήταν σωστή η ανάρτηση της κ. Ακρίτα, άσχετα από το αν απευθυνόταν σε εκείνη ή όχι η κ. Φωκά.

 

Ο τρόπος που σχολιάστηκε και επικρίθηκε, ενόχλησε την κ. Ακρίτα, η οποία παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και με εμφανή τον θυμό της, τόσο προς την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και προς τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, τους ζήτησε να πουν συγγνώμη, ειδάλλως θα ακολουθήσει το δρόμο του εξώδικου, απαγορεύοντας τους οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό της.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ