ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η νέα τάση στα ξενοδοχεία: Τα μαξιλάρια που μιλούν! (video)

H Αμερικανική αλυσίδα ξενοδοχείων Days Inn λάνσαρε μια ιδιαίτερη υπηρεσία στα δωμάτιά της, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν συζήτηση με τα… μαξιλάρια τους. Η εταιρία δοκιμάζει τη νέα λειτουργία στα δωμάτια, προσδοκώντας να δώσει ένα κωμικό και ξεχωριστό στοιχείο στη διαμονή των επισκεπτών.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1970 και είναι τμήμα των Wyndham Hotels & Resorts.

Η Days Inn, με έδρα στις ΗΠΑ, διαθέτει 1.529 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, με παρουσία σε πολλές ηπείρους.

Χάρη στην τεχνολογία, η αλυσίδα επιδιώκει να ξαφνιάσει τους επισκέπτες των ξενοδοχείων της διαθέτοντας κίτρινα μαξιλάρια τα οποία… μιλούν! Η φωνή των… μαξιλαριών είναι του ηθοποιού Patrick Warburton, ο οποίος υποδυόταν τον χαρακτήρα David Puddy στη δημοφιλή κωμική Αμερικανική σειρά Seinfeld.

Μερικά από τα μηνύματα που ακούγονται από τα μαξιλάρια την ώρα που οι επισκέπτες είναι ξαπλωμένοι, είναι «Ουάου, αυτές είναι εκπληκτικές πιτζάμες» ή «Ξύπνα, ξύπνα, ξύπνα αγαπημένε μου επισκέπτη των Days Inn».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Αμερικανικής Κοινότητας Προσωπικότητας και Κοινωνικής Ψυχολογίας, ο έπαινος βοηθά στο να γίνει η ημέρα των ανθρώπων καλύτερη και να μειωθεί το άγχος.

tornosnewsΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ