ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Νεφέλη Κουλούρη απαντά για τις αμοιβές στις Άγριες Μέλισσες

Η Νεφέλη Κουλούρη ξεκαθαρίζει… «Εγώ αυτό που θα πω είναι πως ο χώρος μας είναι πολύ δύσκολος, γίνεται ένας αγώνας για να είναι καλύτερα οι νέοι ηθοποιοί αμειβόμενοι».

Η Νεφέλη Κουλούρη απάντησε σε ερώτηση για τις αμοιβές στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για το γεγονός ότι βαφτίστηκε 5,5χρονών.

Πιο συγκεκριμένα, η Νεφέλη Κουλούρη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν γνωρίζω για τις διαφορετικές αμοιβές στις Άγριες Μέλισσες. Εγώ αυτό που θα πω είναι πως ο χώρος μας είναι πολύ δύσκολος, γίνεται ένας αγώνας για να είναι καλύτερα οι νέοι ηθοποιοί αμειβόμενοι.

Είναι μια δουλειά με τεράστια επισφάλεια και ανασφάλεια οπότε θέλουμε να πληρωνόμαστε λίγο καλύτερα από τον μέσο όρο για να αντέχουμε μετά ένα εξάμηνο που μπορεί να μείνουμε χωρίς δουλειά».

«Βαπτίστηκα σε ηλικία 5,5 περίπου χρόνων. Έγινε ουσιαστικά για να θυμάμαι την βάπτιση μου. Βαπτίστηκα με όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου γύρω από την κολυμπήθρα και είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον γιατί είναι πολύ ωραίο ένα πλασματάκι μικρό να θυμάται την βάπτιση του παρά να κλαίει στην κολυμπήθρα».

newsit

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ