ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η νεολαία της Δωδεκανήσου μας αρωγός στη μάχη κατά του Covid-19

 
Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας,
Διανύοντας την πρώτη μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, σε ένα Πάσχα αλλιώτικο από τα προηγούμενα, το μυαλό μας πηγαίνει σε όλους όσους έχουν ανάγκη τη δύσκολη αυτή περίοδο.
Στη μάχη για την καταπολέμηση του νέου αυτού κορωνοϊού (covid-19) μπορούμε ΟΛΟΙ να συνεισφέρουμε με δύο τρόπους: ο πρώτος είναι να μείνουμε στο σπίτι, ο δεύτερος είναι δίνοντας έστω και το ελάχιστο στον αγώνα που δίνει το νοσηλευτικό μας σύστημα και όλη η χώρα!
Στην κρίσιμη μάχη για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και των επιπτώσεών της δεν περισσεύει κανείς. Η πρωτόγνωρη αυτή δοκιμασία επιβάλλει υπευθυνότητα, ενότητα και αλληλεγγύη. Η έμπρακτη αλληλεγγύη πολιτών, συλλόγων και επιχειρήσεων, στον βαθμό που ο καθένας και η καθεμία μπορούν να προσφέρουν, είναι πολύτιμη.
Για αυτό σας καλούμε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στον Ειδικό Λογαριασμό για δωρεές στη μάχη με τον Covid-19. Θέλοντας να γνωρίζουμε στο τέλος της μάχης πόσοι συνεισέφεραν σε αυτό τον αγώνα μετά την παράκληση μας αυτή, σας ζητάμε ως αιτιολογία στη μεταφορά σας στον Ειδικό Λογαριασμό να αναγράψετε “Σ.Α.Δ.Ν.” και να μας ενημερώσετε για την κατάθεση σας και το ποσό (προαιρετικά) με προσωπικό μήνυμα στο messenger του Συλλόγου μας στο facebook ή στο sapdn@gmail.com.
Τα ποσά και οι δωρητές θα παραμείνουν ανώνυμοι και μόνο θα καταμετρηθούν και θα ανακοινωθούν σε ποσότητα. Το Δ.Σ. του Σ.Α.Δ.Ν. κατέθεσε το πρώτο συμβολικό ποσό της καμπάνιας μας και θα συνεχίσει!
Ο κωδικός ΙΒΑΝ του Ειδικού Λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος είναι:
GR 8901000230000002341216317.
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΑΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ