ΕΛΛΑΔΑ

Η Νικολούλη βρήκε νέο video που μπορεί να δείχνει τους δράστες να φεύγουν από τα Γλυκά Νερά (vid)

Εκτός από το video που βρήκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», τηλεθεατής έστειλε και ακόμα ένα στην Αγγελική Νικολούλη.

Την προηγούμενη Παρασκευή, στην εκπομπή «Φως στοΤούνελ», η Αγγελική Νικολούλη είχε παρουσιάσει video που δεν αποκλείεται να έδειχνε τους δράστες τους εγκλήματος στα Γλυκά Νερά να απομακρύνονται από την μεζονέτα που σκοτώθηκε η Καρολάιαν.

Χθες, παρουσιάστηκε ακόμα ένα από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, το οποίο δείχνει πάλι το συγκεκριμένο ύποπτο όχημα  λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λ. Λαυρίου.

Η ώρα ήταν 5:30 τα ξημερώματα και σύμφωνα με τις καταθέσεις, συμπίπτει με την ώρα που οι δράστες του στυγερού εγκλήματος έφευγαν από την περιοχή.

Παράλληλα τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, ένας τηλεθεατής έστειλε νέο video, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ.

Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή που διεξάγετι τις έρευνες για την υπόθεση.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ