ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ολυμπία Αναστασοπούλου νέα Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης

Αλλαγές στις θέσεις Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης ανακοίνωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Μεταξύ των αλλαγών συγκαταλέγεται η τοποθέτηση της Ολυμπίας Αναστασοπούλου στη θέση της Βίκυς Λοΐζου στη Γενική Γραμματεία Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης.

Οι αποχωρήσαντες θα μπορούν να πολιτευθούν στις ερχόμενες εκλογές.

Ποια είναι η Ολυμπία Αναστασοπούλου

Σύμφωνα με το βιογραφικό, που δίνει η ίδια:

Αριστούχος Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εικοσαετή πλέον εμπειρία και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, έχω συνεργαστεί με μεγάλα δικηγορικά γραφεία και εταιρείες/οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στον εμπορικό, ασφαλιστικό και χρηματοπιστωτικό τομέα. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Είμαι μητέρα δύο αγοριών, 20 και 17 ετών.

Το 2010 εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος Π. Φαλήρου και υπηρετώ με συνέπεια και ήθος τους συμπολίτες μου, ως μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.

Το 2014 με την ίδρυση του Ποταμιού εντάσσομαι στους κόλπους του και αναλαμβάνω την ευθύνη του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ενεργό συμμετοχή στη διατύπωση θέσεων και προγράμματος του προοδευτικού και φιλελεύθερου μεταρρυθμιστικού χώρου. Με δημόσιες παρεμβάσεις στον τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο αφήνω προσωπικό στίγμα ως εργαζόμενη γυναίκα, μητέρα και ενεργός πολίτης.

Στις κρισιμότερες εκλογές της Μεταπολίτευσης, με αδήριτη την ανάγκη για πολιτική αλλαγή, έθεσα τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνοντας το ψηφοδέλτιο του ιδιαίτερα απαιτητικού Νοτίου Τομέα Αθηνών (Β3) στις 18 Ιουνίου και συγκεντρώνοντας τις ψήφους 6.500 περίπου προοδευτικών συμπολιτών μας σε διάστημα δύο εβδομάδων.

tornosnews
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ