Νότιο Αιγαίο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πρώτη κρουαζιέρα με εμβολιασμένους έρχεται στη Ρόδο

Το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα όπου ο μισός, σχεδόν, πληθυσμός, έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Το γεγονός αυτό, εκμεταλλεύτηκε η Royal Caribbean International, η οποία θα αρχίσει να πραγματοποιεί τον Μάιο, κρουαζιέρες από τη Χάιφα του Ισραήλ και θα προσφέρει στους Ισραηλινούς ταξιδιώτες ένα συνδυασμό από κρουαζιέρες 3 έως 7 νυχτών που θα επισκέπτονται ελληνικούς προορισμούς (Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο, Αθήνα) και την Κύπρο (Λεμεσός).

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Royal Caribbean θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα προσφέρει κρουαζιέρες, όπου τόσο το πλήρωμα όσο και οι επισκέπτες άνω των 16 ετών θα έχουν εμβολιαστεί κατά COVID-19.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη σημερινή ανακοίνωση, καθώς η πρόσφατη ταξιδιωτική μας συμφωνία με το Ισραήλ φέρνει ήδη αποτελέσματα, και περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να έχουν μοναδικές εμπειρίες στους όμορφους προορισμούς και τα νησιά μας», ανέφερε ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Το πιο καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, το Odyssey of the Seas, περιλαμβάνει ένα κατάστρωμα πισίνας που χωρίζεται σε 2 επίπεδα. Επίσης, στο κατάστρωμα θα είναι πολλά αγαπημένα σημεία των επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένου του προσομοιωτή surf FlowRider, ελεύθερη πτώση με RipCord από iFly, η εμβληματική κάψουλα παρατήρησης North Star all-glass που διαθέτει θέα 360 μοιρών από 300 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, και ρομπότ bartenders στο Bionic Bar.

Κι ακόμα, το SeaPlex – το συγκρότημα δύο επιπέδων εσωτερικής και εξωτερικής δραστηριότητας είναι μια «παιδική χαρά» για όλες τις ηλικίες, με συγκρουόμενα αυτοκίνητα, laser tag, 3-D τραμπολίνο και πολλές ακόμα δραστηριότητες αλλά και μια σειρά από δωρεάν και specialty εστιατόρια. Επίσης, η ψυχαγωγία στο κρουαζιερόπλοιο θα φέρει την υπογραφή από υψηλής τεχνολογίας παραγωγές στο Royal Theatre και Two70, όπου μοναδικές παραγωγές τεχνης με χρήση πολυμέσων θα προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στο Odyssey of the Seas.

Καταλήγοντας, είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Quantum Ultra Class στην περιοχή, με μια ξεχωριστή νέα εμφάνιση.

#pgnewsΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ