Γυναίκες

Η Στικούδη όπως δεν την έχετε ξαναδεί στα γενέθλιά της – Ποζάρει με μπλούζα του ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Η Κατερίνα Στικούδη είναι το σημερινό birthday girl με την ομορφιά και το γλυκό πρόσωπο. Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια/ τραγουδίστρια/ ηθοποιός και μοντέλο γιορτάζει, εν μέσω καραντίνας, και ποστάρει το παράπονό της γράφοντας:

Αυτό το καλοκαίρι, πρέπει να το εκτιμήσουμε αλλιώς

“Καλημεραααα!! Ναι εκανα σχέδια γι αυτή την μέρα πριν ένα μήνα περίπου .. αυτά τα γενέθλια θα είναι διαφορετικά , αλλά δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ το χαμόγελο μας και την αισιοδοξία μας!!”

Και μπορεί να ονειρευόταν πάρτι, τούρτες πολλές, φίλους, μουσική και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί με φωτογράφους και καλεσμένους αλλά αυτό που γιορτάζει σήμερα είναι τα 35 χρόνια μένοντας σπίτι.

Φωτογραφίες: Instagram @stikoudikaterin

Η Κατερίνα Στικούδη και ο ΠΑΟΚ

H Κατερίνα από μικρή έκανε κολύμβηση στην ομάδα της Τούμπας.

Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στην Θεσσαλονίκη την χρονιά που ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας (Κυριακή 9 Ιουνίου 1985).

«Οι γονείς μου με έγραψαν στην κολύμβηση, κυρίως για προληπτικούς λόγους, να μάθω να κολυμπάω με σιγουριά και ασφάλεια. Εμένα μου άρεσε πολύ και σαν άθλημα, με αποτέλεσμα να κολυμπάω για 13 ολόκληρα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Έχω να θυμάμαι πολύ ωραίες εμπειρίες, με αρκετό άγχος. Ωστόσο, τα εφόδια που δίνει ο πρωταθλητισμός είναι για μια ζωή. Συγκεκριμένα, μου έμαθε να βάζω στόχους, να έχω πειθαρχία τόσο στη δουλειά μου, όσο και στην προσωπική ζωή», έχει δηλώσει η αγαπημένη μας Κατερίνα.

loading…