ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

I.T.F. JUNIOR ΡΟΔΟΣ 2021

Στη Ρόδο θα βρίσκεται για το I.T.F. Rhodes Cup Junior, ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρης Σταματιάδης. Ο νέος ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει για το νησί, προκειμένου να δώσει το «παρών», στη διεθνή διοργάνωση, που θα γίνει από 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2021. Παράλληλα θα έχει σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους όλων των συλλόγων στη Ρόδο, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος αλλά και επίλυσης των προβλημάτων.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά για το τουρνουά: «Είναι μία πολύ μεγάλη παγκόσμια διοργάνωση, αυτή τη φορά για μικρές ηλικίες και θα διεξαχθεί στη Ρόδο για τρίτη φορά. Η Ρόδος έχει πολύ μεγάλη παράδοση στο τένις, έχει βγάλει πρωταθλητές και έχει φιλοξενήσει πολλές φορές σπουδαίες και σημαντικές διοργανώσεις. Λίγες μέρες μετά το παγκόσμιο τουρνουά των βετεράνων παίρνουν σειρά οι ταλαντούχοι παίκτες απ’ όλο τον κόσμο. Όλοι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν περάσει από τέτοιες διοργανώσεις και είμαι σίγουρος ότι το επίπεδο των αγώνων θα είναι πάρα πολύ υψηλό. Εμείς ως Ομοσπονδία πιστεύουμε πολύ στο περιφερειακό τένις και στην ανάπτυξη του αθλήματος. Το τένις στα νησιά έχει παρουσιάσει τεράστια πρόοδο και έχει πάρα πολλές προεκτάσεις, αφού τα παιδιά γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές. Η Ρόδος είναι ένα πολύ σημαντικό και κομβικό νησί για τον τουρισμό, στην Ελλάδα οπότε η διοργάνωση αυτή αποτελεί και μία εξαιρετική διαφήμιση».

Για τον Ρ.Ο.Α., ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρης Σταματιάδης ανέφερε: «Είναι ένας πολύ μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, που έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ. Έχει αθλητές που παίζουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα και διαθέτει άρτιες εγκαταστάσεις. Ο Μιχάλης Πανάγος είναι αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία και έχει την ευθύνη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά κομμάτια στην Ε.Φ.Ο.Α. Είναι άριστος συνεργάτης, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Ρ.Ο.Α., είμαι σίγουρος ότι θα διοργανώσουν ένα σπουδαίο τουρνουά».

Για την συνάντηση με τα σωματεία, ο Δημήτρης Σταματιάδης υπογράμμισε: «Είναι μία καλή ευκαιρία να συναντηθούμε με τους εκπροσώπους όλων των ομάδων. Θέλουμε να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους, τις δυσκολίες που υπάρχουν και να βοηθήσουμε σε ότι είναι εφικτό. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στη Ρόδο θα έχω την ευκαιρία να βρεθώ με όλα τα σωματεία και να συζητήσουμε για την ανάπτυξη του αθλήματος μας».

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ