ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Βάνα Μπάρμπα μπορεί να είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία; (vid)

 
Ο Δημήτρης Τάκης αποκάλυψε το σενάριο που κυκλοφορεί ευρέως περί υποψηφιότητας της Βάνας Μπάρμπα με τη Νέα Δημοκρατία.

Σε προεκλογικούς ρυθμούς έχει μπει για τα καλά η χώρα και στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα σενάρια σχετικά με τους υποψήφιους.
Ένα από αυτά, προήλθε από τη συνάντηση που είχε η Βάνα Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προχθές.

Ο Δημήτρης Τάκης, το πρωί της Τετάρτης, αναφέρθηκε στα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός στην ραδιοφωνική εκπομπή που έχει με την Χριστίνα Κοραή, όταν και αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στον Πρωθυπουργό, αποκαλύπτοντας πως ο λόγος της αποχώρησής της από το ΠΑΣΟΚ ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε και ένα σενάριο που κυκλοφορεί ευρέως και θέλει την κ. Μπάρμπα να κατεβαίνει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, στο νότιο τομέα.

Ξεκαθάρισε πως η ηθοποιός είπε πως δεν είναι μέσα στις προθέσεις της κάτι τέτοιο, αλλά αν της γίνει πρόταση, θα το σκεφτεί σοβαρά.

https://player.glomex.com/integration/1.845.0/iframe-player.html?origin=iframe&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fplus%2F2170014%2Fi-bana-mparmpa-mporei-na-einai-ypopsifia-me-ti-nea-dimokratia-vid%3Ffbclid%3DIwAR0YTcysiyfRBICfKLNtr1V73-K1URxu3yxfNpTq-dIsAEpiveufR-TDGzY&integrationId=40599v1hksjcjrlp&playlistId=v-codh25afdprd&playlistIndex=0

gazzetta.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ