ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“ Η Υποστήριξη των φιλάθλων μας, είναι η Δύναμή μας”

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Η ομάδα μπάσκετ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS τολμά, με πλήρη επίγνωση των δυσμενών καταστάσεων, να συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα. Με μεγάλη προσπάθεια θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος της πολύχρονης επιτυχημένης και αξιοπρεπούς παρουσίας της στην Basket League.

Τολμά, όπως τόλμησαν όλοι οι Δωδεκανήσιοι να προχωρήσουν με όλες τους τις δυνάμεις και ενωμένοι να βγούμε  νικητές  με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες .

Τολμά, και είναι η μοναδική νησιωτική ομάδα που κατεβαίνει στο παρκέ.

Η σημαντικότερη δύναμη του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS είναι οι άνθρωποι του νησιού μας. Αυτοί που διακριτικά, αδιάλειπτα και με μεγάλη αφοσίωση στηρίζουν την Ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.  

Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS θα διαθέσει και για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 ΚΑΡΤΕΣΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, με 20% Έκπτωση.

Λόγω των μέτρων κατά του COVID-19, προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων-υποστήριξης, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να μην εκδοθούν καθόλου εισιτήρια κατά την φετινή Basket League
Για την παρούσα αγωνιστική περίοδο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας υποστήριξης, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την  τελευταία προπόνηση πριν από κάθε αγώνα, μετά από δήλωση ενδιαφέροντος(τηρώντας πάντα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτόκολλου για τον Covid-19).
Στην  παρούσα αγωνιστική περίοδο, για τουςκατόχους των  καρτών διαρκείαςυποστήριξης, θα διοργανωθούν ενημερώσεις από τον προπονητή και βοηθών προπονητή πριν από τους σημαντικότερους αγώνες ( τηρώντας πάντα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτόκολλου για τον Covid-19).
Κατά τη διάρκεια της παρούσας αθλητικής περιόδουτο συμβούλιο και η διοίκηση του ΚΟΛΟΣΣΟΣ HHOTELS, θα δημιουργήσει επί πλέον  ενδιαφέρουσες δράσεις για τους κατόχους των  καρτών διαρκείας-υποστήριξης
Οι κάρτες θα διατεθούν εντός των επόμενων ημερών στους φιλάθλους μας, με δεδομένο τα μέτρα περιορισμών εισόδου στο γήπεδο μας λόγω της πανδημίας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ –ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 2020-21

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας-υποστήριξης, δεν εξασφαλίζει τη ζωντανή παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, καθώς αυτή θα εξαρτηθεί από τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων, που θα εκδώσουν οι αρμόδιοι φορείς.
Οι κάτοχοι των καρτών  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ- ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ και αναλόγως των τελικών μέτρων που θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση, θα έχουν δικαίωμα εισόδου στους αγώνες με προτεραιότητα ανάλογα της αξίας των καρτών.
Η KAE ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίουδιαρκείας-υποστήριξης, σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος, το οποίο αναγράφεται στην κάρτα διαρκείας του ή άλλου διαζώματος, αντίστοιχης αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου, που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.
Σε περίπτωση διεξαγωγής κάποιου ή όλων των αγώνων, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωμα για υπαναχώρηση ή / και επιστροφή του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του εισιτηρίου διαρκείας ή / και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής.

Ώρες λειτουργίας των γραφείων της ΚΑΕ

Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-15:00

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2241022261 (ώρες γραφείου) και στο email info@kolossosbc.gr

Ευχόμαστε  να περάσει σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή μας ομαλά και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας  Ομάδας  χωρίς περιορισμούς.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ