ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Μόσιαλος – ΑΠΘ: Ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

ħ뾳婲 ��񣯽 ĩ頻紩Ʝ ̥��򠪡頇륪�骞򠄩᪵❱�粠ħ잴񧠑ݰ𡠪᩠��񣯽 Ű骱ᴥߡ򠪡頊��骯�ﳾ𯵬 ǫߡ ̼󩡫ﵬ 󴧠¯� 쥠蝬ᠫǠ᫞襩ᠣ顠�𱯳랸婲 ꡩ � ϱ㡭鳬イ 󴯠ħ켳鯻,С񡳪嵞 14 Ϫ�߯�11 (EUROKINISSI/ ԁԉM`̐ϋQǩ

Σε ειδική εκδήλωση τιμήθηκε ο Ηλίας Μόσιαλος σε ειδική εκδήλωση υπό την αιγίδα του ΑΠΘ και στο πλαίσιο του «Aristotle Medical Forum». Έλαβε τον τίτλο του επίτιμου μέλους της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής Υγείας του London School of Economics βραβεύτηκε για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον χώρο της Δημόσιας Υγείας και της Πολιτικής της Υγείας, όπως και της Καινοτομίας στην Υγεία.

Τον τίτλου του επίτιμου μέλους της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, απένειμε στον Ηλία Μόσιαλο, ο πρόεδρος της Εταιρείας και καθηγητής Ιατρικής Φυσικής και Πληροφορικής στην Ιατρική Εκπαίδευση, Παναγιώτης Μπαμίδης, στο πλαίσιο του «Aristotle Medical Forum», το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με το τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ, έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Για ιδιαίτερα τιμητικές ενέργειες που ευχήθηκε να ανοίξουν τον δρόμο για ευρύτερη συνεργασία και με την Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και με το τμήμα Ιατρικής, έκανε λόγο από την πλευρά του ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος.

Είπε ότι πολλά μπορούν να γίνουν στον χώρο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, ιδιαίτερα στην εποχή μετά την πανδημία, όταν και αναμένονται πολύ σημαντικές επενδύσεις στον χώρο αυτόν.

«Όλα αυτά που κάνουμε είναι κυρίως για να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής και να αυξηθεί το προσδόκιμο ζωής όλων των ασθενών στη χώρα μας και σε άλλες χώρες του πλανήτη», είπε χαρακτηριστικά.

newsitΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ