ΔΙΑΦΟΡΑ

Instagramική καταστροφή για την Ιωάννα Τούνη – Από χθες ξοδεύει εκατοντάδες ευρώ και αγοράζει χιλιάδες followers

Μετά τα μαζικά unfollow.

Μετά τα μαζικά unfollow.

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Ιωάννα Τούνη μετά τη χθεσινή απαράδεκτη ανάρτησή της σχετικά με τα κλειστά ταβερνάκια στους Παξούς.

«Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια – εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα… Και είναι high season 1η Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί… Τσπ, από ό,τι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε σκ@τ@», έγραψε σε insta story της, προκαλώντας την οργή του κόσμου.

Αμέσως έγινε πρώτο trend στο Twitter, με το hashtag unfollow_touni να ακολουθεί. Μέχρι στιγμής οι ακόλουθοί της έχουν κατέβει από 800.000 που ήταν στους 795.000 με τη ζημιά ωστόσο να είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς μπαίνοντας κανείς να δει τα άτομα που την ακολουθούν, θα βρει στους πρόσφτους followers εκατοντάδες ψεύτικους λογαριασμούς από Πακιστάν, Μπαγκλαντές και Ελλάδα που ακολουθούν περίπου 10 λογαρισμούς και έχουν… 0 followers.

Να σημειωθεί πως η απώλεια ακολούθων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μείωση της διαφημιστικής ταρίφας, με την Τούνη να χάνει καμπάνιες και συνεπώς… δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Για να δούμε, θα τη σώσει την κατάσταση με τους ψεύτικους followers;ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ