ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η πρώτη φωτογραφία δίχως τη μάσκα μετά την επίθεση με το βιτριόλι (Vid)

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε το πρωινό του Σαββάτου η Ιωάννα Παλιοσπύρου, 1,5 μήνα μετά τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε στον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα από την 35χρονη τότε Έφη Κακαράντζουλα.

Με αφορμή της δηλώσεις της γιατρού της και Διευθύντριας Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου, η οποία στάθηκε βράχος δίπλα στην Ιωάννα όλον αυτόν τον καιρό, η ίδια προχώρησε σε μία αποκάλυψη – γροθιά στο στομάχι.

Όπως αποκάλυψε, μερικές ημέρες πριν έβγαλε την πρώτη φωτογραφία του προσώπου της χωρίς τη μάσκα που φορά συνεχώς προς αποκατάσταση των ιστών, την οποία και έστειλε αμέσως στη γιατρό της.

«Θέλω να σου πω μια συζήτηση που είχαμε μερικές μέρες πριν με τη γιατρό μου. Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου. Δε ξέρω, μάλλον ήμουν σε πολύ καλή διάθεση. Τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα. Της είπα θέλω να σου πω δυο πράγματα που σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτογραφία.

Πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο πολύ σε ευχαριστώ. Συγκινήθηκε και μου απάντησε πολύ γλυκά. Μου είπε ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα νιώσεις ακόμη πιο όμορφη. Και στο τέλος θα καταλάβεις πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό σε εμάς τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ