ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ιωάννης Παππάς για μέγα εμβολιαστικό κέντρο Ρόδου: «Έγινε πράξη το αυτονόητο»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάςεπισκέφτηκε το μέγα εμβολιαστικό κέντρο Ρόδου και παρακολούθησε την διαδικασία εμβολιασμού του πληθυσμού του νησιού μας.

Ο κ. Παππάς παρατήρησε την ουσιαστική οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών αλλά και την μαζική συμμετοχή των κατοίκων του νησιού μας στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

Ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικόκαθώς και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό της επιχείρησης«Γαλάζια Ελευθερία».

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την δημοσίευση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Συστρατεύσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να γίνει το αυτονόητο: Η Ρόδος να αποκτήσει μέγα εμβολιαστικόκέντρο, ανάλογο των αναγκών του πληθυσμού της.

Κατά την επίσκεψή μου στο χώρο, παρατήρησα την ουσιαστική οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών σε όλες τις εμβολιαστικές γραμμές καθώςκαι την μαζική συμμετοχή των κατοίκων του νησιού μας στο πρόγραμμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για ακόμη μια φορά, στο ιατρικόκαι νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και στο προσωπικότων Ενόπλων Δυνάμεων για τον προγραμματισμό και σχεδιασμό  της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» στα νησιά μας».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ