ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Αγωνία σε αεροπλάνο μετά την απογείωση – Δείτε τις κινήσεις του πιλότου όταν διαπίστωσε πρόβλημα

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο με προορισμό την Αγγλία, αλλά πολύ γρήγορα ο πιλότος διαπίστωσε πρόβλημα. Καρδιοχτύπησαν οι επιβάτες που έβλεπαν το αεροσκάφος να κάνει κύκλους πάνω από το Ηράκλειο…

«Συναγερμός» σήμανε χθες το βράδυ (15-06-2021) στο αεροδρόμιο Ηρακλείου εξαιτίας προβλήματος σε αεροσκάφος της TUI. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 22.45 το βράδυ απογειώνεται από το «Νίκος Καζαντζάκης» η πτήση της TUI με προορισμό το Μάντσεστερ.

Ωστόσο, κατά την απογείωση ο πιλότος διαπιστώνει πως υπάρχει μία βλάβη στους τροχούς του αεροσκάφους. Αμέσως ειδοποιεί τον Πύργο Ελέγχου και κάνει κύκλους στον εναέριο χώρο του Ηρακλείου προκειμένου να ετοιμαστεί για αναγκαστική προσγείωση.

×

Μετά από λίγη ώρα καταφέρνει και προσγειώνει το αεροπλάνο στο «Νίκος Καζαντζάκης» με ασφάλεια. Σύμφωνα με το cretapost.gr, το αεροσκάφος παραμένει καθηλωμένο στο αεροδρόμιο μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη που προέκυψε.

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την αναγκαστική πορεία μέχρι την προσγείωση του αεροσκάφους, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Τους κύκλους που έκανε ο πιλότος, μόλις διαπίστωσε το πρόβλημα στο αεροσκάφος…ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ