ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ίσως δεν είναι…»: Έχετε καταλάβει τι βόμβα για την Πάτρα έριξε μόλις ο Θανάσης Κατερινόπουλος;

Και ενώ νέα στοιχεία βγαίνουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, «φως» στο μυστήριο προσπαθεί να ρίξει και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Και ενώ νέα στοιχεία βγαίνουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, «φως» στο μυστήριο προσπαθεί να ρίξει και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι επιστήμονες εκτιμούν πως θα υπάρχει μια πρώτη ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα. Αστυνομικοί και ιατροδικαστές συνεχίζουν τις έρευνες για να χυθεί άπλετο φως στις υποθέσεις της Τζωρτζίνας, της Ιριδας και της Μαλένας που εξέπνευσαν μέσα σε διάστημα τριών ετών. Την ίδια στιγμή η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ιριδας με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας» ως προς τη Μαλένα «κατά 99% θ’ απορρίψει ότι η αιτία του θανάτου της ήταν η ηπατική ανεπάρκεια».

Και ενώ νέα στοιχεία βγαίνουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, «φως» στο μυστήριο προσπαθεί να ρίξει και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος. «Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών», είχε πει σχετικά στο STAR.

«Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών», είπε ο κ. Κατερινόπουλος και ουσιαστικά δεν απέκλεισε στη συγκεκριμένη υπόθεση να μην υπάρχει μόνο ένας δράστης, σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι τα παιδιά δολοφονήθηκαν.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ