ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισθμός: Κόλαση φωτιάς, ανατράπηκε βυτιοφόρο στην Αθηνών-Κορίνθου – 112 για μεγάλες καθυστερήσεις, κλειστές παλαιά και νέα εθνική οδός

 

Ανατροπή βυτιοφόρου, που μετέφερε βενζίνη, σημειώθηκε την Παρασκευή (7/6) στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού.

Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν να δημιουργηθεί μια κόλαση φωτιάς με διαδοχικές εκρήξεις.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή και σταμάτησαν την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό. Λίγο πριν τις 23:30 εστάλη μήνυμα από το 112 για μεγάλες καθυστερήσεις στο σημείο.

gr-alert-0
Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου (3)

 

Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου (2)

 

Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου (1)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική ο οδηγός του βυτίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η Πυροσβεστική αναφέρει επίσης ότι στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ενώ λίγη ώρα πριν τις 11.00 το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στο σημείο πραγματοποιούσαν διαβροχή και έριχναν ειδικό κατασβεστικό υγρό.

Η φωτιά έσβησε μετά τις 11.00 το βράδυ.

Διακοπές της κυκλοφορίας – Σε ισχύ εκτροπή οχημάτων

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε και στα δύο ρεύματα. Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της τροχαίας, διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων είναι σε ισχύ στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και στην παλαιά Εθνική στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος της διοδίων Ελευσίνας με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα.

Μέχρι νεωτέρας, η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο θα διεξάγεται ως εξής: εξέρχονται στον κόμβο Λουτρακίου και εισέρχονται στον κόμβο Επιδαύρου. Ως τώρα έχουν αρθεί οι εκτροπές στα διόδια Καλαμακίου και στους Αγίους Θεοδώρους.

Εν τω μεταξύ, σε ισχύ είναι διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Κινέττας στο ρεύμα προς Κόρινθο.

protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ