ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Στην ιδιοκτήτριά του το «ξυστό» των 500.000 ευρώ – Προσπάθησε να το κλέψει ο «λαχειοπώλης»

Αίσιο τέλος είχε όπως φαίνεται η υπόθεση που απασχόλησε ολόκληρη την Ιταλία, όταν μια 69χρονη έπεσε θύμα κλοπής από τον ίδιο τον άνθρωπο που της πούλησε ένα χρυσό δελτίο «ξυστό».

Μόλις η γυναίκα κατάλαβε ότι κέρδιζε 500.000 ευρώ, ζήτησε επιβεβαίωση από τον ιδιοκτήτη καταστήματος καπνού στην Ιταλία που της είχε πουλήσει το τυχερό «ξυστό».

Εκείνος όμως, αντί να της το επιστρέψει, βγήκε τρέχοντας από το μαγαζί του και εξαφανίσθηκε με μοτοσικλέτα. Προσπάθησε να ταξιδέψει εκτός Ιταλίας και να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τα Κανάρια νησιά.

Οι καραμπινιέροι όμως τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο. Αμέσως μετά ομολόγησε ότι είχε κρύψει το «ξυστό» σε θυρίδα ασφαλείας, σε τράπεζα της πόλης Λατίνα, 80 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης.

Ευτυχώς και στην περίπτωση αυτή ίσχυσε το ρητό «τέλος καλό, όλα καλά». Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η ιταλική υπηρεσία που ελέγχει τα τυχερά παιχνίδια έκανε γνωστό ότι άρθηκε η εντολή κατάσχεσης του συγκεκριμένου «ξυστού» και ότι ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την καταβολή των 500.000 ευρώ στην 69χρονη Ναπολιτάνα, η οποία, λόγω αυτής της περιπέτειας, έζησε έντονες συγκινήσεις και μεγάλο στρες.

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ