ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ’ επαφής» – Ανατριχιαστική μαρτυρία για τη δολοφονία Καραϊβάζ (Video)

«Είδα τον εκτελεστή να…»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την δολοφονία του Γιώργο Καραϊβάζ που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Οι αστυνομικοί αναζητούν καρέ καρέ στα βίντεο το παραμικρό στοιχείο που θα προδώσει τους δράστες, ενώ παράλληλα χτενίζουν την περιοχή γύρω από το σπίτι του δημοσιογράφου, αναζητώντας ύποπτες κινήσεις από κάμερες.

Σοκάρει η μαρτυρία του δημοτικού υπαλλήλου που είδε τον Γιώργο Καραϊβάζ να πέφτει νεκρός από τις σφαίρες δύο εκτελεστών, το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Μιλώντας στην κάμερα του T-live και τον δημοσιογράφο, Θεοδόση Πάνου, ο αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε ότι:

«Είδα τον εκτελεστή, είναι ένας άνθρωπος με πράσινο στρατιωτικό τζάκετ να ‘ναι πάνω από το θύμα και να πυροβολεί… Και όχι μία, έριξε αρκετές. Ακούμε έναν ήχο, σαν κρότο από εξάτμιση που είναι χαρακτηριστικός. Γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται, ο κρότος συνεχιζόταν και βλέπω τον άνθρωπο με το χακί από πάνω να ρίχνει σωρηδόν στο θύμα κάτω.

Ενώ το μάτι έβλεπε, το μυαλό αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κρατήσω κάτι άλλο, εκτός από το χακί, το όπλο που είχε στην άκρη ένα εξόγκωμα σαν σιγαστήρα» ανέφερε ο δημοτικός υπάλληλος που την ώρα του φόνου, έκανε κηπουρικές εργασίες στο διπλανό παρκάκι.

Ο αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να αναφέρει το συμβάν. «Μου είπε η γυναίκα αστυνομικός να πλησιάσω να δω αν ζει ο άνθρωπος, έκανα δυο βήματα προς τα εκεί, μόλις είδα το αίμα δεν μπόρεσα… Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ’ επαφής. Η ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε σε ούτε πέντε λεπτά…» πρόσθεσε.

 

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ