ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: “Μπήκε και ζήτησε βιτριόλι” – Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για την επίθεση

 

Η κατάθεση “κλειδί” που περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Τα νέα στοιχεία για την 35χρονη κατηγορούμενη.

Μία άλλη διάσταση στην επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, δίνει η μαρτυρία μίας γυναίκας. Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την 35χρονη κατηφορούμενη, το μεσημέρι της 18ης Μαΐου, δηλαδή δύο ημέρες πριν από την επίθεση, σε ανθοπωλείο- φυτώριο στην Καλλιθέα μία γυναίκα ζήτησε από τον υπάλληλο του καταστήματος να αγοράσει βιτριόλι.

Στην κατάθεση της η μάρτυρας περιγράφει: “Κατά τη διάρκεια που βρισκόμουν έξω από το κατάστημα και περίμενα να εξυπηρετηθώ ήρθε μια άγνωστη γυναίκα από πίσω μου και ζήτησε από τον υπάλληλο του καταστήματος να της δώσει βιτριόλι. Τότε γύρισα να την κοιτάξω, καθώς μου έκανε εντύπωση αυτό που ζήτησε και αντίκρισα μια γυναίκα, με ύψος από 1,56 και ηλικίας μεταξύ 30 και 40, αδύνατη, με ανοιχτό χρώμα μαλλιών και ντυμένη με καθημερινά ρούχα και φορούσε παντελόνι. Άλλα χαρακτηριστικά δεν έχω καταφέρει να συγκρατήσω και δεν γνωρίζω αν πραγματοποίησε τελικά την αγορά”.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η γυναίκα που φέρεται να έκανε τη φρικιαστική πράξη, πήρε άδεια από τη δουλειά της την ημέρα της επίθεσης, στις 20 Μαΐου, ενώ την προηγούμενη ημέρα – που φέρεται να αποπειράθηκε να επιτεθεί στην 34χρονη- είχε καθυστερήσει να πάει στην εργασία της.

Το newsit.gr αποκάλυψε χθες την αίτηση άδειας που κατέθεσε στη δουλειά της η 35χρονη, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 35χρονη υποστηρίζει πως πηγε να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο ως Ελληνοαμερικανίδα, χωρίς όμως να απαντά σε περαιτέρω ερωτήσεις των Αρχών. Ποιο σεμινάριο, ποιον επισκέφθηκε, γιατί έφυγε τρέχοντας. Η 35χρονη δεν αμφισβητεί την παρουσία της στον τόπο της επίθεσης, αλλά αναφέρει ότι πήγε σε σεμινάριο.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ