ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κάλυμνος: Νέα στοιχεία για τον 26χρονο ψαροντουφεκά!

 

Η στρατιωτική θητεία, η οικογενειακή παράδοση και η τελευταία βουτιά.

Η Κάλυμνος παραμένει συγκλονισμένη από τον θάνατο του 26χρονου. Ο άτυχος ψαροντουφεκάς, άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα.

Ο 26χρονος Ηλίας έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, 7 Ιουνίου, μέσα στη θάλασσα που αγαπούσε από μικρό παιδί. Τον άτυχο ψαροντουφεκά ανέσυραν φίλοι του από τη θαλάσσια περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου της νήσου Τελένδου. Τον μετέφεραν με ιδιωτικό σκάφος στη στεριά από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο γενικό νοσοκομείο Καλύμνου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος Ηλίας άφησε πίσω του απέραντο πόνο και τεράστια ερωτήματα στους δικούς του ανθρώπους, που έχασαν ένα παλικάρι γεμάτο ζωή και με το μέλλον μπροστά τους. Δεινός ψαροντουφεκάς, γνώστης κάθε σπιθαμής των βυθών και των θαλασσών του νησιού, γεμάτος δύναμη και ενέργεια, ήταν ένα με την φύση της Καλύμνου.

Αβάσταχτος ο πόνος και η θλίψη για τους γονείς, για τις δύο αδελφές του και όλη την οικογένεια. Βαθιά συγκίνηση για όλους τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς για όλη την Κάλυμνο που δάκρυσε στο άκουσμα αυτής της θλιβερής είδησης.

Τη θάλασσα τη λάτρευε και το υποβρύχιο ψάρεμα ήταν η ιδιαίτερη αγάπη του. Ήταν έμπειρος, γυμνασμένος, ένας εξαιρετικός δύτης με χιλιάδες ώρες στο νερό.Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις στο επίλεκτο σώμα των Καταδρομών (Λοκατζής), πήρε πτυχίο Δύτη από την Επαγγελματική Σχολή Δυτών Καλύμνου και συνέχιζε την παράδοση της οικογένειας.

Πηγή: kalymnos-news.gr, palmostiskalymnouΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ