ΕΛΛΑΔΑ

Καρδίτσα: Πλήρωσε και αγόρασε κινητό τηλέφωνο και όταν άνοιξε το δέμα… «έτριβε τα μάτια της»

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το κινητό τηλέφωνο που αποδείχθηκε απάτη για μία κοπέλα από την Εύβοια που νόμιζε ότι το είχε βρει σε ευκαιρία.

Μια γυναίκα πιστεύει πως έχει βρει το κατάλληλο κινητό τηλέφωνο σε τιμή ευκαιρίας. Πληρώνει και ο αποστολέας από την Καρδίτσα, της στέλνει το επίμαχο δέμα…

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής.

Ειδικότερα στις 11 του τρέχοντος μήνα, μετά από αναρτημένη αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου από τον δράστη σε ιστοσελίδα, μια γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συμφωνήθηκε η αποστολή του κινητού τηλεφώνου με δέμα από ταχυδρομικό κατάστημα της Καρδίτσας σε ταχυδρομικό κατάστημα της Εύβοιας.

Κατά την παραλαβή του και ενώ είχε ήδη καταβληθεί μέσω χρεωστικής κάρτας το χρηματικό ποσό των 156 ευρώ για αγορά του κινητού τηλεφώνου από την γυναίκα, αυτή διαπίστωσε ότι μέσα στο δέμα, αντί του τηλεφώνου, βρισκόταν ένα μπουκάλι νερό.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ