ΔΙΑΦΟΡΑ

«Καταλάβατε λάθος…»: Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη για τον χαρακτηρισμό «ψωμόλυσσες» στο επεισόδιο με τους υπαλλήλους της AEGEAN (Vid)

Πρώτο trend στο Twitter έγινε ξανά η Ιωάννα Τούνη μετά το έντονο ξέσπασμά της κατά της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN, με τους υπαλλήλους της οποίας ήρθε σε αντιπαράθεση το μεσημέρι της Πέμπτης λόγω του ότι της ζήτησαν να πληρώσει έξτρα τη χειραποσκευή της, η οποία ξεπερνούσε κατά 2 κιλά το επιτρεπτό βάρος.

«Ψωμόλυσσες, τους πέταξα 50€ κι έφυγα!», ήταν η φράση που προκάλεσε σάλο, με το βίντεο που η ίδια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο instagram να κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί της Παρασκευής.

Τα σχόλια του κοινού; Διόλου κολακευτικά για την Ιωάννα.

Έτσι, η ίδια προχώρησε μερικά λεπτά πριν σε μία διαδικτυακή «απολογία», υποστηρίζοντας πως καταλάβαμε λάθος και πως δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου άσχημα στους υπαλλήλους της αεροπορικής.

Η ανάρτησή της αυτή, μοιάζει να… φούντωσε ακόμα περισσότερο τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι χρησιμοποίησαν απαράδεκτα λόγια για να περιγράψεις τη συμπεριφορά αλλά και την προσωπικότητά της στο σύνολό της.

Δείτε τη νέα της ανάρτηση:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ