ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταπέλτης ο Ψυχίατρος Σούρας για Πισπιρίγκου: «Δεν υπάρχει ψυχιατρική νόσος, κρατήστε το αuτό!»

 

«Για μία ιστορία που ξεπερνά την πραγματικότητα» κάνει λόγο ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας για την υπόθεση της Πάτρας και για την Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως ζητούν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να υπάρχει ένα χαρτί που να αποδεικνύει πως είναι σχιζοφρενείς και έτσι να πέσουν στα ”μαλακά” Σας το λέω ξεκάθαρα ότι όλη της η συμπεριφορά, ο τρόπος που μίλησε, οι συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση και στους δημοσιογράφους, η πλήρης ενημέρωση επί πάντων δείχνουν ότι δεν υπάρχει ψυχιατρική νόσος» δήλωσε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο ψυχίατρος μιλώντας στο OPEN.

 

Ψυχίατρος: «Κάθετος» ο Δημήτρης Σούρας για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Κρατήστε το αυτό. Θα φανεί πολύ χρήσιμο στην πορεία. Θα βγάλετε τη διάγνωση μόνοι σας, αν συγκρίνετε την υπόθεση με άλλες του παρελθόντος», σημείωσε.

Ο κ. Σούρας μίλησε και στην ιστοσελίδα cnn.gr, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Αυτοί οι άνθρωποι με τέτοια συμπεριφορά πάσχουν από αντικοινωνική ή ψυχοπαθητική διαταραχή της προσωπικότητας. Είναι η χειρότερη προσωπικότητα που υπάρχει. Πρόκειται για μία προσωπικότητα η οποία πλάθεται από τα χρόνια της εφηβείας και είναι παραβατική, γεμάτη μίσος».

«Μία προσωπικότητα βουτηγμένη στη βία, που δεν έχει συναισθήματα ή ψυχικές ενοχές. Είναι ο ήρωας του κακού. Αυτή η προσωπικότητα είναι ο εν δυνάμει δολοφόνος και στη συνέχεια ο κανονικός δολοφόνος. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι άρρωστοι», εξηγεί ο δρ. Σούρας.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ