ΔΙΕΘΝΗ

Κατεχόμενα: Ροζ βίντεο καίει τον «πρωθυπουργό» Ερσάν Σάνερ – Ετοιμάζει την παραίτησή του

Αναστάτωση στα Κατεχόμενα έχει προκαλέσει βίντεο που από το απόγευμα της Τετάρτης (19/10) κάνει τον γύρο των social media και δείχνει τον «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανέρ σε προσωπικές του στιγμές. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, πρόκειται να «εξαφανιστεί» από το πολιτικό σκηνικό και το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σήμερα (20/10) το απόγευμα σε συνάντηση των «υπουργών» του ΚΕΕ.

Κυπριακά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τα στιγμιότυπα από τις προσωπικές στιγμές του Ερσάν Σανέρ δεν έχουν ανέβει σε ανοικτή πρόσβαση στα social media λόγω του περιεχομένου τους. Ωστόσο, το ροζ βίντεο με τον «πρωθυπουργό» διακινείται πάρα πολύ μέσω μηνυμάτων μεταξύ προσωπικών λογαριασμών και υπάρχουν αρκετά σχόλια για το όλο ζήτημα.

Ο Ερσάν Σανέρ, όπως αναφέρει το sigmalive.com, ετοιμάζεται λοιπόν να υποβάλει την παραίτηση από τη θέση του «πρωθυπουργού», από την προεδρία του ΚΕΕ και θα αποσύρει την υποψηφιότητά του από το εκλογικό συνέδριο για την προεδρία του κόμματος. Από όλα δηλαδή τα καθήκοντά του… Πάντως ο Ερσάν Σανέρ σε 10 μέρες επρόκειτο να παρουσιαστεί από τον Ταγίπ Ερντογάν ως νέος πρωθυπουργός των κατεχομένων, μετά την παραίτηση της προηγούμενης «κυβέρνησης».

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media:

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε συνάντηση των «υπουργών» του ΚΕΕ το απόγευμα της Πέμπτης (20/10). Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την θέση του «πρωθυπουργού» διεκδικούν ο «υπουργός γεωργίας» Ναζίμ Τσαβούσογλου και ο «υπουργός υγείας» Ουνάλ Ουστέλ. Επίσης, τα καθήκοντα του προέδρου του ΚΕΕ θα αναλάβει άλλος, ώστε να υπάρξει ομαλότητα στο κόμμα μέχρι το εκλογικό του συνέδριο, μέσω του οποίου την προεδρία διεκδικούν πολλοί υποψήφιοι.

 

Στην ύπαρξη βίντεο με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ αναφέρθηκε – σύμφωνα με το sigmalive.com – το βράδυ της Τετάρτης (19/10) σε thread στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ, ο οποίος κάνει αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα Κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς στα κατεχόμενα και αυτά πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.

Ο Πέκερ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον Υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ είχε αναφερθεί στο παρελθόν και σε υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ