ΔΙΑΦΟΡΑ

Κάτια Ταραμπάνκο – Survivor: «Έτσι με ενημέρωσε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία»

 

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, ενώ από το απόγευμα του Σαββάτου έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα 21/3 η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι.

Το μοντέλο, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της, μεταξύ άλλων μίλησε για τη δεύτερη εμπειρία της στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στον πόλεμο στην Ουκρανία, από όπου κατάγεται και μέχρι και σήμερα μένουν οι συγγενείς της.

«Είχε παραμείνει ένας ανοιχτός κύκλος, έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει. Τον πρώτο καιρό ήμουν παλτό, δεν έβρισκα με τίποτα τον στόχο, έπρεπε να βρω λίγο τα πατήματά μου. Από εκεί και πέρα δεν έβλεπα Survivor, οπότε δεν είχα ιδέα για το τι συμβαίνει. Η δεύτερη εμπειρία ήταν μια πρώτη εμπειρία, ήταν εντελώς διαφορετική και οι ομάδες, ήταν άλλος ο καιρός και γενικά ήταν όλα αλλιώς. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί φέτος. Μου πήρε λίγο χρόνο να εγκληματιστώ», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Κάτια Ταραμπάνκο σχολίασε: «Έχω δικούς μου ανθρώπους ακριβώς στην πηγή του πολέμου, στη Μαριούπολη, όπου είμαι και από εκεί. Οι συγγενείς μου είναι εκεί, οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου. Το έμαθα λίγο πριν βγω, γιατί η παραγωγή έκανε πολύ σωστά και με ενημέρωσε διακριτικά, δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχουμε πόλεμο εν έτη 2022, με βόμβες κανονικά. Οι δικοί μου είναι καλά όμως.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ