ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: Απειλούσαν 15χρονη συμμαθητές της και μετά την… κούρεψαν!

Εκτός ελέγχου βγήκε ένας τσακωμός στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου καθώς μαθητές έστειλαν απειλητικά μηνύματα σε 15χρονη και όταν ήλθε στο σχολείο την κούρεψαν! Χαμός όταν πήγαν στο ΕΠΑΛ τα μεγαλύτερα αδέλφια της.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου, όταν μία μαθήτρια κουρεύτηκε (!) χωρίς τη θέλησή της από μία συμμαθήτριά της. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς υπήρξε συμπλοκή και χρειάστει να επέμβει η Αστυνομία. Την καταγγελία έκανε η μητέρα της ανήλικης στην εκπομπή του Alpha «T-Live», η οποία ανέφερε οργισμένη: «Το παιδί είχε προβλήματα. Της έστελναν απειλητικά μηνύματα που της έλεγαν ότι πρέπει να έχει μαχαίρι μαζί της, γιατί “θα σε σκοτώσουμε στο ξύλο’’. Την επόμενη μέρα, μία κοπέλα πήρε ψαλίδι και της έκοψε τα μαλλιά» δήλωσε η μητέρα της 15χρονης.

Μάλιστα, τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της κοπέλας που κουρεύτηκε πήγαν στο σχολείο, με τους μαθητές να καταγγέλλουν πως ο αδερφός της κοπέλας απείλησε όσους την ενοχλούσαν. Στο σημείο μετέβη η αστυνομία προκειμένου να μην υπάρξει περισσότερη ένταση. Οι καθηγητές φαίνεται πως προσπάθησαν να σταματήσουν τον αδερφό της κοπέλας που ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Τα παιδιά που ενεπλάκησαν στο περιστατικό οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ