ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Ταξίδεψε από το Καστελόριζο με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ για το τελευταίο «αντίο»

Από πολλές περιοχές της χώρας ταξίδεψε αρκετός κόσμος που βρέθηκε σήμερα στη Μητρόπολη για ν’ αποχαιρετήσει τη Φώφη Γεννηματά. Ξεχώρισε η παρουσία του κ. Απόστολου, ο οποίος ταξίδεψε από το Καστελόριζο με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ.


Από το Καστελόριζο στην Αθήνα ταξίδεψε ο κ. Απόστολος μόνο και μόνο για να αποχαιρετήσει τη Φώφη Γεννηματά. Κρατώντας τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για έναν «γίγαντα της πολιτικής».


Ο κ. Απόστολος εκπροσωπώντας την ΤΟ ΠΑΣΟΚ Καστελόριζου είπε ότι η ίδια είχε του είχε πει ότι «είχε πολλά ακόμα να δώσει» και πως «δεν θα σταματήσουμε πουθενά».


Στις 14:00 η κηδεία της

Η Φώφη Γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός και το λαϊκό προσκύνημα είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει μέχρι τις 14:00 όταν θα αρχίσει η εξόδιος ακολουθία, στην οποία θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και μέλη της κυβέρνησης, σύσσωμη η ηγεσία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ καθώς και οι επικεφαλής των θεσμικών αρχών της χώρας.


Εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας θα την αποχαιρετήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, από την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο γραμματέας της Κ.Ε. Μανώλης Χριστοδουλάκης και από την οικογένεια κατά πάσα πιθανότητα ο γιος της, Γιώργος.

Η ταφή της Φώφης Γεννηματά θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, όπου ο δήμος Αθηναίων παραχώρησε τον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς. Η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά έχει ζητήσει αντί στεφάνων να ενισχυθούν με δωρεές το Χαμόγελο του Παιδιού και η Κιβωτός του Κόσμου.

Bίντεο από ieidiseis

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ