ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Τσουνάμι αποκαλύψεων για παρενοχλήσεις και ξυλοδαρμούς – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

 

Σε ένα “τσουνάμι” αποκαλύψεων που κανείς ακόμα δεν ξέρει που μπορεί να σταματήσουν, εξελίσσεται η υπόθεση της “Κιβωτού του κόσμου”, όπου ώρα με την ώρα νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για σεξουαλική κακοποίηση και κακοποιητικές συμπεριφορές απέναντι σε παιδιά.

Ο 19χρονος σήμερα νεαρός που κατήγγειλε πρώτος κακοποίηση μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, μέρος της οποίας μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star, φέρεται να κατηγορεί ανοιχτά και να κατονομάζει τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο 19χρονος φέρεται να λέει στην κατάθεσή του: “Το καλοκαίρι με πήρε μαζί του στο παράρτημα της Πωγωγιανής για ενάμιση μήνα και εκεί του είπα τα οικογενειακά μου προβλήματα, μας βοηθούσε. Έβαλε τη μαμά μου να μείνει σε σπίτι της Κιβωτού μαζί με τον αδερφό μου, όπου μένουν μέχρι σήμερα. Μετά μου πρότεινε να αλλάξω δομή και να πάω στην Καλαμάτα, γιατί η δομή εκεί ήταν καινούργια. Αυτό που δε μου άρεσε όμως, αφού πήγα στην Καλαμάτα, ήταν ότι όσο τον πλησίαζα και δενόμουν μαζί του, είχα αρχίσει στην ουσία να τον υπηρετώ, δηλαδή του έβαζα και του έβγαζα τα παπούτσια και του έβαζα της κάλτσες. Αυτά ήταν τα πρώτα περίεργα πράγματα”.

Στη συνέχεια, όπως φέρεται να κατήγγειλε, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, “στην Καλαμάτα από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχιζε να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό μου”.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ