ΔΙΑΦΟΡΑ

Κλέων Γρηγοριάδης: Τι απαντά για το ξεγύμνωμα σε ζωντανή μετάδοση

 

Το αναπάντεχο… στριπτίζ του γνωστού ηθοποιού και βουλευτή του ΜέΡΑ25Κλέωνα Γρηγοριάδη, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, άφησε άφωνους τους συμμετέχοντες με τον κ. Γρηγοριάδη να σπεύδει να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν, ενώ η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, μιλούσε μέσω webex για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τη Δημοτική Αστυνομία, από τα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, εμφανίστηκε ξαφνικά -προφανώς κατά λάθος και εν αγνοία του- στο πλάνο ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο βουλευτής, προφανώς αγνοούσε ότι η συνάδελφός του ήταν συνδεδεμένη με την επιτροπή και μη γνωρίζοντας ότι βρίσκεται εντός του πλάνου της, άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του. Χαρακτηριστική ήταν η αμηχανία της Μαρίας Απατζίδη όταν συνειδητοποίησε τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της με αποτέλεσμα να αντιδράσει αστραπιαία αρχικά βάζοντας το χέρι της μπροστά στην κάμερα και στη συνέχεια κλείνοντάς την τελείως.

Ο ίδιος ο Κλέων Γρηγοριάδης, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σημειώνοντας πως «όταν δουλεύεις όλη μέρα στην Βουλή, αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα».

reader.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ