ΕΛΛΑΔΑ

Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Βαριές κατηγορίες εις βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, περιλαμβάνει η πρόταση του εισαγγελέα.

Την παραπομπή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε βαθμό κακουργήματος, ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχέ, περιλαμβάνει η πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Αυτή είναι σε 24 σελίδες και ουσιαστικά κατακεραυνώνει τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «η πεντάλεπτη διάρκεια του ασφυκτικού πνιγμού του θύματος, η εκ των προτέρων μεθόδευση της παύσης της λειτουργίας της κάμερας ασφάλειας της οικείας, ο αιφνιδιασμός του ανύποπτου θύματος, η εξ αρχής σκηνοθεσία της σε βάρος του ληστείας και η προσχεδιασθείσα προσπάθεια παραπλάνησης των διωκτικών αρχών».

Μάλιστα, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην στάση του, όταν προσπαθούσε να παραπλανήσει τις αρχές, αλλά και στο θράσος του να χρησιμοποιήσει ακόμα και το 11 μηνών παιδί του.

Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Οριστικά ανατίθεται η επιμέλεια της Λυδίας στη μητέρα της Καρολάιν και γιαγιά της, ρυθμίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσει τη ζωή του το μικρό κοριτσάκι, που έχασε τη μητέρα του από τα χέρια του πατέρα της, σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο.

Με την υπ΄αριθμόν 1918/21 απόφασή της, η πρόεδρος Μαρία Βογιατζάκη, υιοθέτησε πλήρως την εισαγγελική αίτηση και διέταξε:

-Την αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον κατηγορούμενο συζυγοκτόνο

-Την ολική ανάθεσή της στην μητέρα της Καρολάιν και γιαγιά της μικρής , Σουζάνα.

Ρυθμίζει δε την επικοινωνία με τους δυο παππούδες, γονείς του συζυγοκτόνου, από τις 10-14.00 το τελευταίο πενθήμερο κάθε μήνα.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ