ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κολοσσός: Έλυσε την συνεργασία με τον Χάνας!

Ο Κολοσσός προχώρησε στην λύση του συμβολαίου με τον Ντάστι Χάνας και αναζητά έναν πόιντ γκαρντ.


Ελάχιστα παρέμεινε στην Ρόδο ο Ντάστι Χάνας, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους και η διοίκηση του Κολοσσού σε συνεννόηση με τον προπονητή Ηλία Καντζούρη αποδέχθηκαν το αίτημα του και το αποδέσμευσαν.

Ο Αμερικανός γκαρντ που ήρθε με πολλές υποσχέσεις, δεν πρόλαβε καν να εγκλιματιστεί στην ομάδα της Ρόδου και αποχώρησε. Μια εξέλιξη που δεν είναι καθόλου καλή για το συγκρότημα του Ηλία Καντζούρη, που επιζητά αγωνιστική ανάκαμψη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντάστι Χάνας, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους. Ευχόμαστε στον Ντάστι να είναι όλα καλά με την οικογένειά του και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Πλέον  έχουν βγει στην αγορά και αναζητούν έναν πόιντ γκαρντ. Πρώτα «χτύπησαν» την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Αντώνη Κόνιαρη, αλλά ο παίκτης ήθελε να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο με συνέπεια πλέον να κοιτάζουν την ευρωπαϊκή αγορά, προκειμένου να καλυφθεί το συντομότερο δυνατό το κενό του Ντάστι Χάνας.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ