ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κολοσσός: Πρώτα το BAN, μετά οι μεταγραφές!

Ο Κολοσσός θα πρέπει να διευθετήσει μια οφειλή προς τον Μαυροειδή, προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του Τάι Λόσον, αλλά και του αντικαταστάτη του Κέβιν Τούμπα

Το BAN της FIBA για μια οφειλή προς τον Δημήτρη Μαυροειδή «μπλοκάρει» την διαδικασία ενίσχυσης του Κολοσσού εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports!

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ομάδας της Ρόδου, που έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Τάι Λόσον (αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην χώρα μας), για να εκδώσουν δελτίο στον Αμερικανό γκαρντ, αλλά και στον αντικαταστάτη του Κέβιν Τούμπα που αποχώρησε, θα πρέπει να κλείσουν τον ανοικτό λογαριασμό με τον Έλληνα σέντερ.

Ουσιαστικά, η FIBA σ’ αυτή την περίπτωση δεν φαίνεται να λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι πρόκειται για άλλη ΚΑΕ, καθώς θεωρεί ότι αποτελεί συνέχεια η αθλητική δραστηριότητα της μιας ομάδας με την άλλη.

Γι’ αυτό και έχει ζητήσει να διευθετηθεί η οφειλή για να αρθεί το BAN (απαγόρευση μεταγραφών) και να μπορέσει ο Κολοσσός να ολοκληρώσει τις μεταγραφές που θέλει να κάνει, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ