ΔΙΑΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά το νέο χειρουργείο στο κεφάλι (Pic)

Πολύ ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο παρουσιαστή.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και της οικογένειάς του μετά το τροχαίο ατύχημα που ο ίδιος είχε με τη μηχανή του ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, καθώς ακόμα ο ίδιος δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

Ο παρουσιαστής μερικές ημέρες πριν έκανε μία εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, στην οποία ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του, με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη, πάντα στο πλευρό του, με την πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση να αποτελεί γεγονός. Ο Κωνσταντίνος απεικονίζεται στο σαλόνι του σπιτιού του, φανερά ευτυχισμένος με την πορεία της υγείας του.

Μπορεί ακόμα να έχει πολύ δρόμο μπροστά του, όμως η υγεία του ολοένα και καλυτερεύει.

H σύζυγός του, έγραψε στη νέα της ανάρτηση:

Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ! Πόσο δυνατός! Πόσο μαχητής! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά! Το αποτέλεσμα… απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, κρανιοπροσωπικός χειρουργός – πλαστικός και κο Κανάρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου! Συνεχίζουμε δυνατά!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ