ΔΙΑΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Νέο σοβαρό χειρουργείο!

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μιας και όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής από την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο παρουσιαστής θα υποβληθεί σε ένα νέο κρίσιμο χειρουργείο.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα κάνει ένα χειρουργείο στο κεφάλι του, το οποίο είναι από τα πιο σοβαρά που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης τόνισε μάλιστα πως έχει επισκεφθεί τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και πως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται και αποκάλυψε τις εξελίξεις αναφορικά με το ατύχημα που είχε πριν αρκετά χρόνια.

Ο δικηγόρος και φίλος του Κωνσταντίνου, Αγαμέμνων Τάτσης, αποκάλυψε πως επιτέλους ο Κωνσταντίνος δικαιώθηκε για το μοιραίο ατύχημα στο παρελθόν το οποίο του είχε κοστίσει αρκετά στη υγεία του.

Η οικογένεια του υποστηρίζει, μεταξύ των άλλων, πως την ώρα του ατυχήματος, ο Κωνσταντίνος φορούσε κράνος σε αντίθεση με το δικαστήριο που του προσάπτει 30% συνυπαιτιότητα.

Συγκεκριμένα, επισήμανε τα εξής: «Ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη δια του δικαστού που έκρινε την υπόθεση έσκυψε από πάνω από το πολύ σύνθετο υλικό το οποίο, πρέπει να σημειωθεί ότι, είχε εκτενείς αναφορές σε αποτυπώσεις στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας, από GPS, από Drones που έδωσαν την κίνηση των οχημάτων, τη θέση τους, την ορμή της ταχύτητας και γενικά πώς συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα που επέφερε όλες αυτές τις δυσμενέστατες συνέπειες στον Κωνσταντίνο».

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο και πως είναι ένα πολύ καλό παιδί και άξιος συνεργάτης ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στην στήριξη της συζύγου του, Εβελίνα: «Είναι μία ηρωίδα σύζυγος και μάνα’ είπε η παρουσιάστρια, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό της σε αυτή την γυναίκα».

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του κωνσταντίνου αγγελίδηΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ