ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κοπής πίτασ ”ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ” και τοποθέτησης σταθμού ζωής στην Παλιά Πόλη

 

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας των Εθελοντών Διασωστών Ρόδου, παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο εστιατόριο Χατζηκέλη, καθώς ο κ. Ιωάννης Χατζηκέλης και η κ. Χαρά Χατζηκέλη πέρα από μέλη της ομάδας και εθελοντές, προσέφεραν έναν απινιδωτή – «σταθμό ζωής»- προσφορά στους κατοίκους και τους ξένους επισκέπτες της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου.

Έναν ακόμη απινιδωτή, προσφέρει το Σωματείο των Αργυροχρυσοχόων διά του προέδρου, κ. Μίλκο Δημητριάδη, ο οποίος θα τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία των Καλυθιών.   

Στην εκδήλωση, το κοινό καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου,  κ. Παναγιώτης Σπανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία της εκπαίδευσης των πολιτών στην παροχή των πρώτων βοηθειών και στην ανάπτυξη ‘δικτύου απινιδωτών’ και εκπαιδευμένων ανανηπτών στο νησί της Ρόδου.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Βουλευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Παππά για την παρουσία του αλλά και για την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα, όσον αφορά τις εκπαιδεύσεις που γίνονται στα Δωδεκάνησα. 

Ο κ. Σπανός, εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες σε όσους παρίστατο: την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Μάνθα Ζιώγου, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών κ. Παναγιώτη Αντωνά, τον πρόεδρο του Σωματείου των Αργυροχρυσοχόων κ. Μίλκο Δημητριάδη, τον πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων κ. Γιάννη Κλούβα και τον π.Χρήστο, εφημέριο της ενορίας του Αγίου Παντελεήμονα.

 

Για πληροφορίες και συμμετοχή στο έργο της ομάδας μας, μπορείτε να επικοινωνείτε:

Τηλέφωνα: 6972 710 084

Εmaildiasostesrodou@gmail.com

Ο Πρόεδρος των Διασωστών Ρόδου

Παναγιώτης Σπανός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ