ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Έτσι θα έρθουν οι πρώτοι τουρίστες από το Ισραήλ – Τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους

Ο τουρισμός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της κυβέρνησης για το φετινό καλοκαίρι, μετά τα κάκιστα αποτελέσματα του 2020 λόγω της πανδημίας.

Βέβαια τουρισμός και… κορονοϊός δεν πάνε μαζί και παρόλο που σήμερα, Τρίτη 23.03.2021, καταγράφηκε διπλό «μαύρο» ρεκόρ σε νέα κρούσματα (3.586) κιαι διασωληνωμένους (699), ο σχεδιασμός για το τουριστικό «άνοιγμα» προχωράει.

Και τι μοιάζει πιο ασφαλές στην παρούσα φάση; Μα να είναι εμβολιασμένοι οι πρώτοι τουρίστες που θα καταφθάσουν στην χώρα μας κι αυτοί θα είναι σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, από το Ισραήλ.

Ο τουρισμός και οι «απαραίτητες αποσκευές»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Ισραηλινοί τουρίστες που επιθυμούν να έρθουν στη χώρα μας θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το πιστοποιητικό του εμβολιασμού τους, το οποίο θα πρέπει να δείχνει ότι έχουν λάβει και τις 2 δόσεις, ενώ θα πρέπει να έχουν περάσει και 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση.

Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν και αρνητικό PCR τεστ, 72 ώρες πριν την άφιξή τους στη χώρα μας.

Δεν αποκλείεται να τους ζητηθεί να γίνει έλεγχος και στο αεροδρόμιο, δειγματοληπτικά, ενώ οι πρώτες αφίξεις αναμένονται ίσως και από την προσεχή Παρασκευή.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Mega.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ