ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός: Με Μαγιορκίνη σήμερα η τακτική ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας

Επιστρέφει στην τακτική ενημέρωση για τον νέο κορονοϊό, ο καθηγητής Επιδημιολογίας ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πάτρας, Χαράλαμπο Γώγο, που συμμετείχε στην προηγούμενη ενημέρωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης θα παραστεί ως επρόσωπος της Επιτροπης Εμπειρογνωμόνων, για να ενημερώσει σχετικά με την πορεία του κορονοϊού και να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις των υγειονομικών συντακτών. Κατά τα άλλα, το σχήμα της ενημέρωσης παραμένει ίδιο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, αναφέρει:

“Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας, σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας”.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ