ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ: Μεθυσμένοι έβαλαν μπρος μπουλντόζα, παρέσυραν φίλο τους και τον έστειλαν νοσοκομείο

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση με τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ. Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, παρευρισκόμενοι ανέβηκαν σε μία μπουλντόζα που βρισκόταν στη περιοχή με αποτέλεσμα να παρασύρουν και να τραυματίσουν ένα άτομο.

Όπως μεταδίδει το ThessToday.gr, λόγω των έργων που πραγματοποιούνται στην περιοχή και στο χώρο του πανεπιστημίου υπήρχε μία μίνι μπουλντόζα.

Μπροστά από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, μέλη της παρέας είχαν ανέβει επάνω στη μίνι μπουλντόζα, και καθώς ήταν σε λειτουργία, ένα νεαρός, περίπου 23 ετών, έπεσε από αυτήν, και οι φίλοι του χωρίς να το καταλάβουν, τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, έχοντας τραυματιστεί, κατά τις ίδιες πηγές, από τον μηρό μέχρι την γάμπα του ποδιού.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 23χρονος

Αφού συνειδητοποίησαν τι ακριβώς συνέβη, σταμάτησαν το όχημα και κατέβηκαν από αυτό, βλέποντας τον νεαρό φίλο τους γεμάτο αίματα και σωριασμένο στο έδαφος. Οι ίδιοι, σε κατάσταση σοκ ούρλιαζαν, μέχρι που αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο πανικόβλητοι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, όχημα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο ΑΠΘ, ώστε να παραλάβει τον τραυματία από την κεντρική πύλη, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, η ζωή του νεαρού δεν διατρέχει κίνδυνο.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ