Νότιο Αιγαίο ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κως -Μαθητές του δημοτικού σχολείου Αντιμάχειας χάρισαν μέρος των χρημάτων από την εκδρομή τους για τις ανάγκες Κ.Υ. Αντιμάχειας

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν, οι μαθητές και οι γονείς της περσινής έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αντιμάχειας.

Οι μαθητές συγκέντρωναν όλη την χρονιά χρήματα για να πάνε την τελική τους εκδρομή, όμως λόγω του κορωνοϊού, αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι οι γονείς αλλά και τα παιδιά, αποφάσισαν τα χρήματα που συγκέντρωσαν (περίπου 1.000 ευρώ) να τα κάνουν δωρεά για να καλυφθούν διάφορες ανάγκες.

Ένα μέρος από αυτά τα χρήματα, δόθηκαν και για να καλυφθούν οι ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας (σε ιατρικό υλικό).

Σε επικοινωνία που είχαμε με την ταμία των Γονέων κ. Διονυσία Μιαούδη, μας ανέφερε ότι τόσο οι γονείς, όσο και τα παιδιά, με μεγάλη τους χαρά έδωσαν τα χρήματα για να καλυφθούν διάφορα προβλήματα. «Γνωρίζουμε – είπε- την προσπάθεια που γίνεται στο Κ.Υ. Αντιμάχειας και το γεγονός ότι ο γιατρός δεν έχει στηριχθεί από την Πολιτεία, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να αγοράσουμε ιατρικό υλικό που είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του, έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους συμπολίτες μας.Θα είμαστε πάντα δίπλα και θα προσφέρουμε με όποιες δυνάμεις έχουμε, αφού δυστυχώς αυτό δεν το κάνουν οι αρμόδιες Αρχές».g

#pgnewsΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ