ΔΙΑΦΟΡΑ

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν πολύ άσχημο»

 

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο δημοσιογράφος με την πολυετή πείρα στον Τύπο και την τηλεόραση έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σύγκρουσή του με την Αγγελική Νικολούλη ενώ αποκάλυψε πώς τα ξαναβρήκαν.

Για τον λόγο που συγκρούστηκαν και αποχώρησε από την τότε εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη, ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε: «H Αγγελική Νικολούλη ήταν μια πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο Έθνος. Κάποια στιγμή ήρθε με βρήκε και μου είπε θέλω να δουλέψω, να κάνω κάτι ακόμα, στην τηλεόραση. Την πήρα στο “Ρεπορτάζ στην ομίχλη”, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Την είχα σαν δική μου ρεπόρτερ, μου έβγαζε τα θέματα, εκείνη έτρεχε. 

Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για κάποιο θέμα, για το εάν έπρεπε να γίνει κτλ., έφυγε, δεν υποχώρησε. Ούτε εγώ την απέλυσα. Έφυγε μόνη της και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την ίδια εκπομπή. Το κόνσεπτ είναι συγκεκριμένο».

 

«Η Αγγελική σήμερα μετά από τόσα χρόνια κάνει τη δουλειά πολύ καλύτερα απ’ ό,τι την έκανα εγώ. Είναι ακριβώς έτσι. Δεν διστάζω να το πω. Η μαθήτρια ξεπέρασε σίγουρα τον δάσκαλό της. Βλέπω ότι κάνει πράγματα που εγώ τότε δεν τα έκανα γιατί δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω.

Η Αγγελική έχει ομάδα ανθρώπων που κάθε βράδυ είναι στους δρόμους, είναι έτοιμοι και stand by να ψάχνουν να βρούνε. Είναι εθελοντές. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς να φτιάξεις ένα εθελοντικό σώμα. Έχει κάνει πράγματα. Λέω πάντα ότι το κάνει καλύτερα», τόνισε για την εξέλιξη της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του “Φως στο Τούνελ”.

 

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας εξομολογήθηκε ότι είχε διαπληκτιστεί με την Αγγελική Νικολούλη λέγοντας: «Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Με βοήθησε πάρα πολύ ο καρκίνος που πέρασα. Με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ανέβηκα πιο πάνω από αυτό που ήμουν. Έχω ζήσει δέκα ζωές. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε, τυχαία σε κάποια εκδήλωση και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν πολύ άσχημο».

Παράλληλα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

«Την παρακολουθώ αλλά από αυτό που καταλαβαίνω, είναι πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη μεταχείριση της οικογένειας. Υπάρχει ήδη ένα είδος κανιβαλισμού στους ανθρώπους αυτούς. Δεν ξέρω τι θα βγει», κατέληξε ο δημοσιογράφος.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ