ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Ηλεκτρολόγος «μαϊμού» άρπαξε 40 χρυσές λίρες, μετρητά και κοσμήματα

Εξαπάτησε το θύμα του λέγοντάς της ότι δήθεν τον έστειλε η κόρη της

Άλλαξε… τροπάρι ένας επιτήδειος που σκέφτηκε ότι η απάτη με τους «μαϊμού» υπαλλήλους της ΔΕΗ έχει γίνει ευρέως γνωστή και συστήθηκε σε μια 50χρονη κάτοικο του χωριού Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων στην Κοζάνη ως… ηλεκτρολόγος που δήθεν τον έστειλε η κόρη της!

Με το πρόσχημα ότι θα έκανε ηλεκτρολογικές εργασίες, ο δράστης κατάφερε το πρωί της Τετάρτης να «βουτήξει» από το σπίτι της γυναίκας 40 χρυσές λίρες, άγνωστης αξίας ευρώ, κοσμήματα και ένα κινητό, με τη συνολική λεία να ξεπερνά τα 15.000 ευρώ! Μάλιστα, έφυγε σαν κύριος πριν αντιληφθεί η 50χρονη ότι την είχε «γδύσει» και αναζητείται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κοζάνης.

Ξάφρισε τα δαχτυλίδια ηλικιωμένης

Αλλά και οι «μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ συνεχίζουν να εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες, όπως έγινε στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου ένας απατεώνας έπεισε μια ηλικιωμένη ότι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος και πυρκαγιάς στο σπίτι της, λέγοντάς της να βγάλει έξω από αυτό χρήματα και ό,τι είχε αξία. Η γριούλα έβγαλε μόνο τα αξίας 500 ευρώ δαχτυλίδια της, τα οποία άρπαξε ο άγνωστος και έγινε καπνός, με τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να τον αναζητούν.

protothemaΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ