ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετακόμισε λόγω προβάτων

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σαρώνει στην επιστροφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας και στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε Premier League και Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι γύρισε στην ομάδα που τον ανέδειξε, ωστόσο στις πρώτες μέρες παραμονής του στο Μάντσεστερ φαίνεται ότι δεν κοιμήθηκε και πολύ καλά. Όχι πως τον επηρέασε ιδιαίτερα στην απόδοση του, αλλά σίγουρα δεν κατάφερε να ξεκουραστεί όσο θα ήθελε.

Κι αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «The Sun», το σπίτι που μίσθωσε ο διάσημος Πορτογάλος, βρίσκεται πολύ κοντά σ΄ ένα αγρόκτημα, όπου… κατοικούν πολλά πρόβατα, τα οποία ξυπνούν νωρίς το πρωί και με τον θόρυβο που κάνουν, δεν επέτρεπαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο να απολαμβάνει τον ύπνο του.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα, «αν και το ακίνητο είναι όμορφο και κοντά στο δάσος, βρίσκεται κοντά σε πρόβατα που είναι πολύ θορυβώδη νωρίς το πρωί», με αποτέλεσμα ο Ρονάλντο να αποφασίσει να μετακομίσει, καθώς εκτός από τα συμπαθητικά ζώα που τον άφηναν άϋπνο, το σπίτι αυτό, βρίσκεται κοντά σε δημόσιο δρόμο, γεγονός που έθετε την οικογένεια του διάσημου άσου, σχεδόν σε «κοινή θέα».

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ